Внимание! Соединение с приложением прервано. Дождитесь повторного подключения.
№ 14720497-1 хабарландыруды қарау
Лоттар
п/п (пункты плана) | Лот нөмірі | Тапсырыс беруші | Атауы | Қосымша сипаттамасы | Бірлік үшін баға | Саны | Өлшем бірлік | Жоспарлы сома | 1-жылғы сома | 2-жылғы сома | 3-жылғы сома | Лоттың мәртебесі | Алдын-ала жоспар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 78072979-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Баранкалар | Техникалық сипаттама: Бидайдан жасалған сушки 1. Жалпы талаптар: Өнім ГОСТ 32124-2013 («Кептірілген нан, баранки, сушки. Жалпы техникалық талаптар») стандартына сәйкес болуы тиіс. Табиғи өнім, бөгде қоспаларсыз, зеңсіз және механикалық зақымданусыз. Ылғалдылығы – 12%-дан аспауы тиіс. Сыртқы түрі: Пішіні – дұрыс, сақина тәрізді. Беті – тегіс, біркелкі пісірілген, жарықтарсыз және күйіксіз. Түсі: ашық алтын түстен қою алтын түске дейін, біркелкі. Дәмі мен иісі – бидай сушкісіне тән, бөгде дәмдер мен иістерсіз. Құрамы: жоғары сұрыпты бидай ұны, су, ашытқы, қант, тұз. Сапа санаты – жоғары сорт. 2. Қаптама және таңбалау: Фасовка: 200 г, 300 г, 500 г, 1 кг немесе 5–10 кг қаптар. Қаптама: герметикалық полиэтилен пакеттері, картон қораптар немесе көпқабатты қағаз қаптар. Таңбалау мәліметтері: Өнімнің атауы. Құрамы. Өндірілген күні және жарамдылық мерзімі. Шығарылған елі. Сақтау шарттары. Таза салмағы. Партия нөмірі. 3. Жеткізу шарттары: Жеткізу келісімшартқа сәйкес партиялармен жүзеге асырылады. Сақтау мерзімі: кемінде 6 ай, температурасы +5°C-тан +25°C-қа дейін, ауаның ылғалдылығы 75%-дан аспауы тиіс. Жөнелтілгеннен кейін 5 күннен кешіктірмей жеткізілуі қажет. Жеткізуші келесі құжаттарды ұсынуы тиіс: Сәйкестік сертификаты. | 1 178.57 | 100 | Килограмм | 117 857.00 | 117857 | Сатып алу болып өтті | |||
2 | 78048914-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Жасымық | Техникалық сипаттама: Кептірілген жасымық (чечевица) 1. Жалпы талаптар: Өнім ГОСТ 7066-75 («Жасымық. Сапа талаптары») стандартына сәйкес болуы тиіс. Табиғи, бөгде қоспаларсыз, зеңсіз және бөтен иіссіз. Ылғалдылығы – 14%-дан аспауы тиіс. Дәндердің біркелкілігі, бүтіндігі – 95%-дан кем емес. Түсі: сұрыптық ерекшеліктеріне байланысты (қызыл, жасыл, сары, қоңыр және т.б.). Дәмі мен иісі – кептірілген жасымыққа тән, бөтен дәмсіз. Сапа санаты – бірінші сорт. 2. Қаптама және таңбалау: Фасовка: 500 г, 1 кг, 5 кг немесе 25–50 кг қаптар. Қаптама: көпқабатты қағаз қаптар, полипропилен қаптар немесе герметикалық пакеттер. Таңбалау мәліметтері: Өнімнің атауы. Сорт. Қаптама күні. Шығарылған елі. Жарамдылық мерзімі. Сақтау шарттары. 3. Жеткізу шарттары: Жеткізу келісімшартқа сәйкес партиялармен жүзеге асырылады. Сақтау мерзімі: кемінде 12 ай, температурасы +25°C-тан жоғары емес, ауаның ылғалдылығы 70%-дан аспауы тиіс. Жөнелтілгеннен кейін 5 күннен кешіктірмей жеткізілуі қажет. Жеткізуші сәйкестік сертификаттары мен қауіпсіздік декларацияларын ұсынуы тиіс. | 482.14 | 50 | Килограмм | 24 107.00 | 24107 | Сатып алу болып өтті | |||
3 | 78048857-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Бадана | Техникалық сипаттама: Кептірілген фасоль 1. Жалпы талаптар: Өнім ГОСТ 7758-75 («Фасоль. Сапа талаптары») стандартына сәйкес болуы тиіс. Табиғи өнім, бөгде қоспаларсыз, бөтен иіссіз және зеңсіз. Ылғалдылығы – 16%-дан аспауы тиіс. Сыртқы түрі: таза, бүтін, біркелкі бұршақтар, зақымданусыз және қараймаған. Түсі: сұрыптық ерекшеліктеріне байланысты (ақ, қызыл, ала және т.б.). Дәмі мен иісі – кептірілген фасольге тән, бөгде дәмсіз. Сапа санаты – бірінші сорт. 2. Қаптама және таңбалау: Фасовка: 500 г, 1 кг, 5 кг немесе 25–50 кг қаптар. Қаптама: көпқабатты қағаз қаптар, полипропилен қаптар немесе герметикалық пакеттер. Таңбалау мәліметтері: Өнімнің атауы. Сорт. Қаптама күні. Шығарылған елі. Жарамдылық мерзімі. Сақтау шарттары. 3. Жеткізу шарттары: Жеткізу келісімшартқа сәйкес партиялармен жүзеге асырылады. Сақтау мерзімі: кемінде 12 ай, температурасы +25°C-тан жоғары емес, ауаның ылғалдылығы 70%-дан аспауы тиіс. Жөнелтілгеннен кейін 5 күннен кешіктірмей жеткізілуі қажет. Жеткізуші сәйкестік сертификаттары мен қауіпсіздік декларацияларын ұсынуы тиіс. | 446.43 | 200 | Килограмм | 89 286.00 | 89286 | Сатып алу болып өтті | |||
4 | 78041423-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Банан | 1. Өнімнің атауы: Жаңа банандар 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Түзу немесе сәл иілген Түсі: Сары (толық піскенде), жасылдан сарыға дейін (піскендік кезеңіне байланысты) Иісі: Ашық, тәтті хош иіс, бананға тән Дәмі: Тәтті, жеңіл кремді текстурасы бар Консистенциясы: Етті, жұмсақ, нәзік құрылымы 3. Құрамы: Банандар (Musa spp.) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 74-78% Қант мөлшері: 14-25% Органикалық қышқылдардың мөлшері: 0,3-0,6% C витаминінің мөлшері: 8-12 мг 100 г-ға Калориялық мазмұны: 90-105 ккал 100 г-ға 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10⁴ КОЕ/г-дан аспауы тиіс Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспауы тиіс Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластикалық пакеттер, торлар, контейнерлер Топтық қаптама: Картон қораптар Таңбалау: Атау, таза массасы, қапталған күні, жарамдылық мерзімі, құрам, өндіруші туралы ақпарат көрсетіледі 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +12°C-тан +14°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 85-90% Сақтау шарттары: Құрғақ, тікелей күн сәулесінен қорғалған жерде сақтау керек, төмен температураның әсерінен сақтану қажет 8. Жарамдылық мерзімі: 1-2 апта сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 31310-2012 – "Банандар. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 739.29 | 200 | Килограмм | 147 858.00 | 147858 | Сатып алу болып өтті | |||
5 | 78041251-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Ашытқылар | 1. Өнімнің атауы: Құрғақ ашытқы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Ұнтақ немесе түйіршіктелген масса Түсі: Ақшыл қоңырдан сарыға дейін Иісі: Ашытқының тән хош иісі, бөгде иістерсіз Дәмі: Ашытқыға тән дәмі, бөгде дәмдерсіз Консистенциясы: Құрғақ, жеңіл, ұнтақтайтын 3. Құрамы: Құрғақ ашытқы (Saccharomyces cerevisiae) Тамақтық заттар (ашытқының белсенділігін арттыру үшін) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 8%-дан аспауы тиіс Ашытқылардың белсенділігі: 60%-дан кем болмауы тиіс Азоттың массалық үлесі: 6-7% Клеткалардың құрамындағы үлесі: 95%-дан кем болмауы тиіс 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 50 000 КОЕ/г-дан аспауы тиіс Зең мен ашытқылар: 500 КОЕ/г-дан аспауы тиіс Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пакеттер, банкілер Топтық қаптама: Картон қораптар, контейнерлер Таңбалау: Атау, таза массасы, қапталған күні, жарамдылық мерзімі, құрам, өндіруші туралы ақпарат көрсетіледі 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +5°C-тан +25°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспауы тиіс Сақтау шарттары: Құрғақ, жарықтан қорғалған жерде сақтау керек 8. Жарамдылық мерзімі: 12 ай сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 31825-2012 – "Пекарлық құрғақ ашытқы. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 5 401.79 | 10 | Килограмм | 54 017.90 | 54017.9 | Сатып алу болып өтті | |||
6 | 78040912-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Сарымсақ | 1. Өнімнің атауы: Жаңа сарымсақ 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Цилиндрлік немесе көпқырлы түйін, тістері бар Түсі: Ақ немесе аздап күлгін (сортқа байланысты) Иісі: Тән өткір, күшті, хош иісті Дәмі: Өткір, дәмді, тән ащылығы бар Консистенциясы: Құрғақ қабық, шырынды ет 3. Құрамы: Сарымсақ (Allium sativum) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 65-75% Қанттың мөлшері: 1-2% Құрғақ заттар: 25-35% Тығыздық: 0,7-1,0 г/см³ 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10⁴ КОЕ/г-дан аспауы тиіс Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспауы тиіс Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластикалық пакеттер, торлы пакеттер Топтық қаптама: Жәшіктер, контейнерлер Таңбалау: Атау, таза массасы, қапталған күні, жарамдылық мерзімі, құрам, өндіруші туралы ақпарат көрсетіледі 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +1°C-тан +5°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 75-85% Сақтау шарттары: Құрғақ, қараңғы жерде сақтау керек, тікелей күн сәулесінен қорғау қажет 8. Жарамдылық мерзімі: 2-3 ай сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 29386-92 – "Сарымсақ. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 1 517.86 | 30 | Килограмм | 45 535.80 | 45535.8 | Сатып алу болып өтті | |||
7 | 78040159-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Қырыққабат | 1. Өнімнің атауы: Қышқылдылған қырыққабат 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Тұздалған немесе тұтас бас Түсі: Ашық сарыдан ашық жасылға дейін, сортына қарай Иісі: Тән, қышқыл, ашыту иісі бар Дәмі: Қышқыл, жеңіл тұзды дәмі бар Консистенциясы: Хрустящий, шырынды 3. Құрамы: Жаңа қырыққабат Тұз Су Дәмдеуіштер (қалауы бойынша): Үккіш, сарымсақ, лавр жапырағы, бұрыш 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 90-95% Қышқылдық: 0,8-1,5% Тұздың массалық үлесі: 2-4% PH: 3,5-4,5 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10⁴ КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластик контейнерлері, шыны банкалар, пакеттер Топтық қаптама: Жәшіктер, қораптар Таңбалау: Атау, таза массасы, қапталған күні, жарамдылық мерзімі, құрам, өндіруші туралы ақпарат көрсетіледі 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +2°C-тан +8°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 90-95% Сақтау шарттары: Салқын жерде сақтау керек, тікелей күн сәулесінен қорғаулы сақтау қажет, герметикалық қаптамада сақтау керек 8. Жарамдылық мерзімі: 1-3 ай сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 23503-2019 – "Қышқылдылған қырыққабат. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 587.50 | 300 | Килограмм | 176 250.00 | 176250 | Сатып алу болып өтті | |||
8 | 78038868-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Лавр жапырағы | 1. Өнімнің атауы: Лавр жапырағы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Толық немесе кесілген жапырақтар Түсі: Жасыл, алтын түстес реңкпен, кептіру кезінде қоңыр шеттері болады Иісі: Характерлі, күшті, ащы, шөптің және аздап ащы хош иісі бар Дәмі: Ащы, шөпті ноталармен, тән дәмді Консистенциясы: Құрғақ, сынғыш жапырақтар, бөгде қоспасыз 3. Құрамы: Лавр жапырағы: Лавр ағашының жапырақтары (Laurus nobilis) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 13%-дан аспайды Қышқылдық: 0,4%-дан аспайды Пепелдің массалық үлесі: 8%-дан аспайды Жапырақтың өлшемі: Ұзындығы 4-10 см, ені 2-5 см 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10² КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Полиэтилен пакеттері, ламинатталған қағаз пакеттер Топтық қаптама: Картон қораптар, қаптар Таңбалау: Атау, құрамы, таза массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары, өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі тиіс 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +5°C-тан +25°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ, қараңғы жерде сақтау қажет, бөгде иістерден қорғаулы сақтау керек 8. Жарамдылық мерзімі: Жарамдылық мерзімі шектеусіз, сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 32670-2014 – "Лавр жапырағы. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 4 178.57 | 5 | Килограмм | 20 892.85 | 20892.85 | Сатып алу болып өтті | |||
9 | 78038623-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Тағамдық тұз | 1. Өнімнің атауы: Тамақ тұзы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Кристалдық, гранулданған Түсі: Ақ, қоспасыз Иісі: Жоқ Дәмі: Тұзды, бөтен дәмсіз Консистенциясы: Біртекті, ірі кристалдарсыз, гранулалар біркелкі пішінде 3. Құрамы: Тамақ тұзы: Натрий хлориді (NaCl) Қоспалар: Магний мен кальцийдің минималды қоспалары болуы мүмкін, бірақ норма шегінде 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Тұздың массалық үлесі: 99%-дан кем емес Ылғалдың массалық үлесі: 0,5%-дан аспайды Ерігіштік: Суда толық ериді Қышқылдық: 0,2%-дан аспайды Бөлшектердің өлшемі: Ұсақ кристалдардан орташа кристалдарға дейін (ГОСТ бойынша) 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 100 КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 50 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер: Болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластик немесе картон қаптамалар Топтық қаптама: Қағаз немесе пленкадан жасалған пакеттер, тасымалдау қораптары Таңбалау: Атау, құрамы, таза массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары, өндіруші туралы ақпарат көрсетіледі 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +5°C-тан +30°C-қа дейін Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ жерде, ылғал мен бөтен иістерден қорғаулы сақтау қажет 8. Жарамдылық мерзімі: Жарамдылық мерзімі шектеусіз, сақтау шарттарын сақтаған жағдайда 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 13830-2014 – "Тамақ тұзы. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 78.57 | 560 | Килограмм | 43 999.20 | 43999.2 | Сатып алу болып өтті | |||
10 | 78038445-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Бұрыш | 1. Өнімнің атауы: Қара бұрыш ұнтағы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Ұнтақ, ұсақ түйіршікті Түсі: Қара-қоңырдан қараға дейін Иісі: Күшті, ащы, дәмді Дәмі: Ащы, тән ерекше дәмді, бөтен дәмсіз Консистенциясы: Ұсақ ұнтақ, біртекті, бөгде қоспаларсыз 3. Құрамы: Қара бұрыш ұнтағы: Қара бұрыш (қара бұрыш жемістері) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 12%-дан аспайды Қышқылдық: 7°Т-дан аспайды Ерігіштік: Суықта ерімейді, спиртте ерігіш 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10² КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер (оның ішінде сальмонеллалар, ішек таяқшасы): болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластик немесе металл контейнерлер, қағаз пакеттер (ламинацияланған) Топтық қаптама: Картон қораптар, тасымалдау контейнерлері Таңбалау: Қаптамада өнімнің атауы, құрамы, массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары және өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі тиіс 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: 0…+25°C Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ, күн сәулесінен қорғалған жерде сақтау қажет, ылғал мен бөгде иістерден аулақ ұстау 8. Жарамдылық мерзімі: Герметикалық қаптамада 12 айға дейін 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 3143-2012 – "Қара бұрыш ұнтағы. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 3 093.75 | 21 | Килограмм | 64 968.75 | 64968.75 | Сатып алу болып өтті | |||
11 | 78038136-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Бұрыш | 1. Өнімнің атауы: Қызыл бұрыш ұнтағы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Ұнтақ, ұсақ түйіршікті Түсі: Ашық қызылдан сарғыш-қызылға дейін Иісі: Күшті, ащы, дәмді Дәмі: Ащы, дәмді, тән ерекше ащылықпен Консистенциясы: Ұсақ ұнтақ, біртекті, бөгде қоспаларсыз 3. Құрамы: Қызыл бұрыш ұнтағы: Қызыл бұрыш (капсаицинді сорттар) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Ылғалдың массалық үлесі: 12%-дан аспайды Қышқылдық: 8%-дан аспайды Капсаициннің массалық үлесі (рецептура бойынша): 0,5%-дан кем емес Ерігіштік: Суықта ерімейді, спиртте ерігіш 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 10² КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 10 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер (оның ішінде сальмонеллалар, ішек таяқшасы): болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластик немесе металл контейнерлер, қағаз пакеттер (ламинацияланған) Топтық қаптама: Картон қораптар, тасымалдау контейнерлері Таңбалау: Қаптамада өнімнің атауы, құрамы, массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары және өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі тиіс 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: 0…+25°C Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ, күн сәулесінен қорғалған жерде сақтау қажет, ылғал мен бөгде иістерден аулақ ұстау 8. Жарамдылық мерзімі: Герметикалық қаптамада 12 айға дейін 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 3143-2012 – "Қызыл бұрыш ұнтағы. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 2 928.57 | 17 | Килограмм | 49 785.69 | 49785.69 | Сатып алу болып өтті | |||
12 | 78037807-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Табиғи сүт | 1. Өнімнің атауы: Құрғақ сүт (тұтас / майсыздандырылған) 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Ұсақ ұнтақ Түсі: Ақтан ашық кілегей түске дейін Иісі: Сүтке тән, бөгде иістерсіз Дәмі: Жұмсақ, сүтті, бөтен дәмсіз Консистенциясы (қалпына келтіргенде): Біртекті, тұнбасыз және кесексіз 3. Құрамы: Тұтас құрғақ сүт: Толыққанды сүт Эмульгаторлар (егер бар болса) Майсыздандырылған құрғақ сүт: Майсыздандырылған сүт Эмульгаторлар (егер бар болса) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Майдың массалық үлесі: Тұтас сүт: 25-26% Майсыздандырылған сүт: 1,5%-дан аспайды Ылғалдың массалық үлесі: 5%-дан аспайды Ақуыздың массалық үлесі: 34%-дан кем емес Лактозаның массалық үлесі: 36-52% Қышқылдық: 21°Т-дан аспайды Ерігіштігі: Толық, тұнбасыз 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 5×10³ КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 50 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер (оның ішінде сальмонеллалар, ішек таяқшасы): болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Қағаз немесе ламинатталған пакеттер, металл банкалар Топтық қаптама: Картон қораптар, қаптар Таңбалау: Қаптамада өнімнің атауы, құрамы, массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары және өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі тиіс 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: 0…+20°C Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ, күн сәулесінен қорғалған жерде сақтау қажет 8. Жарамдылық мерзімі: Герметикалық қаптамада 12 айға дейін 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 33629-2015 – "Құрғақ сүт. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 2 810.71 | 30 | Килограмм | 84 321.30 | 84321.3 | Сатып алу болып өтті | |||
13 | 78037135-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Томат пастасы | 1. Өнімнің атауы: Томат пастасы 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Қою, біртекті паста тәрізді масса Түсі: Қызылдан қою қызылға дейін, біркелкі Иісі: Айқын, томат пастасына тән, бөтен иістерсіз Дәмі: Қышқыл-тәтті, бөтен дәмсіз Консистенциясы: Біртекті, кесек, тұқым және қабықсыз 3. Құрамы: Томат пюресі (концентрленген қызанақтар) Тұз (рецептураға сәйкес) Қосымша қоспалар (тұтынушы талабына қарай): қант, дәмдеуіштер, консерванттар (лимон қышқылы) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Құрғақ заттардың массалық үлесі: 25-40% (концентрациясына байланысты) Тұздың массалық үлесі: 2%-дан аспайды Қышқылдық: 3,5-5,0% (лимон қышқылына қайта есептегенде) Күлділігі: 2%-дан аспайды pH көрсеткіші: 4,2-4,5 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ: 1×10⁴ КОЕ/г-дан аспайды Зең мен ашытқылар: 50 КОЕ/г-дан аспайды Патогенді микроорганизмдер (оның ішінде сальмонеллалар): болмауы тиіс 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Шыны банкалар, металл банкалар, пластик контейнерлер (100 г – 5 кг) Топтық қаптама: Шелек, бөшкелер, контейнерлер (10 – 250 кг) Таңбалау: Қаптамада өнімнің атауы, құрамы, массасы, өндірілген күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары және өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі тиіс 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: 0…+25°C Ауаның ылғалдылығы: 75%-дан аспайды Сақтау шарттары: Құрғақ, күн сәулесінен қорғалған жерде сақтау қажет Ашқаннан кейін: +2…+6°C температурада тоңазытқышта сақтау, 7 күн ішінде тұтыну қажет 8. Жарамдылық мерзімі: Консервантсыз: 12 ай Консерванттармен: 24 ай 9. Нормативтік құжаттар: ГОСТ 3343-2019 – "Концентрацияланған томат өнімдері. Техникалық шарттар" Сәйкестік сертификаты, сәйкестік декларациясы | 486.61 | 600 | Килограмм | 291 966.00 | 291966 | Сатып алу болып өтті | |||
14 | 78024966-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Мармелад | 1. Өнім атауы: Мармелад 2. Жалпы сипаттамалары: Пішіні: Текше, жұлдызша, дөңгелек немесе басқа пішіндер. Түсі: Жеміс-жидек пюресіне байланысты әртүрлі түстер: қызғылт, сары, жасыл, қызыл. Хош иісі: Айқын, табиғи жеміс-жидек хош иісі. Дәмі: Тәтті, жеміс-жидек дәмі айқын, қышқылтым болуы мүмкін, бөтен дәмдерсіз. 3. Құрамы: Жеміс-жидек пюресі немесе концентраттары (алма, апельсин, малина, қызылша және басқа). Қант немесе оның алмастырғыштары Глюкоза Пектин (желе түзуші) Лимон қышқылы немесе басқа табиғи қышқылдар Су Табиғи хош иістендіргіштер Табиғи түстер (қажет болса) 4. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Қанттың массалық үлесі: 50%-70%. Пектиннің массалық үлесі: 0,5%-1,5%. Су мөлшерінің массалық үлесі: 25%-35%. Қышқылдың массалық үлесі (лимон қышқылы бойынша): 0,2%-0,5%. Дәмінің қышқылдығы: Жеміс түріне байланысты, бірақ әдетте орташа. 5. Микробиологиялық көрсеткіштер: КМАФАнМ (микробиологиялық белсенділік): 50 000 КОЕ/г-нан көп емес. Зеңдер мен ашытқылармен ластану: 50 КОЕ/г-нан көп емес. Патогенді микроорганизмдер: жоқ. 6. Қаптама және таңбалау: Жеке қаптама: Пластик немесе қағаз қаптама, вакуумды немесе термостойық материалдар. Топтық қаптама: Қораптар, контейнерлер. Таңбалау: Өндіріс күні, жарамдылық мерзімі, құрамы, сақтау шарттары, өндіруші туралы ақпарат. 7. Сақтау шарттары: Сақтау температурасы: +15…+20°C. Ауа ылғалдылығы: 60%-дан кем емес. Сақтау шарттары: Тікелей күн сәулесінен қорғау, құрғақ жерде сақтау. 8. Жарамдылық мерзімі: Жарамдылық мерзімі: 6 айдан 12 айға дейін, құрамына байланысты. 9. Нормативті құжаттар: ГОСТ Р 53089-2008 "Карамель. Техникалық жағдайлар" немесе ГОСТ 5495-2010 "Қантты карамель. Техникалық жағдайлар". Сәйкестік сертификаты. 10. Мүмкін болатын қоспалар: Табиғи жеміс-жидек пюресі немесе концентраттары (құлпынай, малина, апельсин, алма). Табиғи түстер мен хош иістендіргіштер. 11. Жабдықтаушының қосымша талаптары: Өнім партиялары сапа сертификаттарымен бірге болуы керек. Шикізаттың шығу тегін қадағалау мүмкіндігі. | 1 162.50 | 320 | Килограмм | 372 000.00 | 372000 | Сатып алу болып өтті | |||
15 | 78018866-ОИ3 | "Жетісу облысының білім басқармасы" ММ "Талдықорған сервис және технология колледжі" ШЖҚ МКК | Кетчуп | 1. Өнімнің атауы: Кетчуп, ГОСТ 31478-2013. 2. Сипаттамасы мен құрамы: Негізгі ингредиент: томат пюресі, қант, сірке суы. Құрамы: томат пастасы, қант, сірке суы, тұз, дәмдеуіштер, хош иістендіргіштер, қоюландырғыштар (тапсырыс берушімен келісілген), су. Өңдеу әдісі: томат пюресі негізінде дайындау, қайнату, салқындату. 3. Физикалық-химиялық көрсеткіштер: Құрғақ заттардың массалық үлесі: кемінде 25%. Қанттың массалық үлесі: 15%-25% (сортқа байланысты). Сірке суының массалық үлесі: 1,5%-3%. Тұздың массалық үлесі: 2%-дан аспауы тиіс. Түс: ашық қызылдан қоңыр қызылға дейін (сортқа байланысты). Қышқылдық: 1,5°Т-дан аспауы тиіс. Консистенциясы: қою, біртекті, тұнба жоқ. 4. Органолептикалық көрсеткіштер: Иісі: кетчупқа тән, бөтен иістерсіз. Дәмі: тәтті-қышқыл, қанық, бөтен дәмдерсіз. Консистенциясы: қою, біркелкі, қоқыссыз және қатты бөліктерсіз. 5. Сақтау және тасымалдау шарттары: Сақтау температурасы: +5°C-тан +20°C-қа дейін. Жарамдылық мерзімі: 12 айға дейін. Сақтау шарттары: құрғақ, жарықтан қорғалған жерде сақтау. Тасымалдау: таза, құрғақ көліктерде температуралық режимді сақтай отырып тасымалдау. 6. Қаптама және таңбалау: Қаптама түрі: пластик немесе әйнек бөтелкелер, тетра-пак, металл банкілер. Фасовка: 250 г, 500 г, 1 л немесе тапсырыс берушімен келісілген басқа фасовкалар. Таңбалау: өнімнің атауы, құрамы, шығару күні, жарамдылық мерзімі, сақтау шарттары, өндіруші туралы ақпарат, ГОСТ 31478-2013. 7. Жеткізушіге қойылатын талаптар: Өнім ГОСТ 31478-2013 талаптарына сәйкес болуы тиіс. Сәйкестік сертификаты және сәйкестік декларациясы болуы керек. Жеткізуші өнімді уақытында және сапалы жеткізуге міндетті. | 1 357.14 | 100 | Килограмм | 135 714.00 | 135714 | Сатып алу болып өтті |